Ensiapukoulutukset Lähikoulutukset, etäkoulutukset,
yhdistelmäkoulutukset, verkkokoulutukset,
webinaarit

Ensiaputaidot ovat tärkeitä hallita niin kotona, harrastusten parissa kuin myös työpaikallakin.

Ensiapukoulutukset

Ota ensiaputaidot haltuun

Miksi?​

Ensiaputaidot ovat tärkeitä hallita niin kotona, harrastusten parissa kuin työpaikallakin.

Vanha sanonta ”vahinko ei tule kello kaulassa” pätee hyvin nykypäivänäkin: koskaan ei voi tietää, missä joku tuttu tai tuntematon saa sairaskohtauksen tai joutuu vaikkapa onnettomuuteen.

Muun muassa työturvallisuuslain 46 § sisältää määräykset työpaikkojen ensiapuvalmiudesta. Työsuojeluhallinnon suositusten mukaisesti jokaisella työpaikalla olisi hyvä olla vähintään viisi prosenttia henkilöstöstä ensiapukoulutettuja alasta ja työpaikan koosta riippumatta. Lisäksi erityisen riskialttiilla aloilla on määritetty myös alakohtaisia vaatimuksia ensiapukoulutettujen määrästä ja koulutustasosta. Katso lisätietoa Työsuojeluhallinnon sivuilta.

Huomioithan, että yrityksesi voi saada KELA:lta korvausta ensiapukurssien järjestämiseen, kun tarvearvio on tehty yhdessä työterveyshuollon kanssa. Katso lisätietoa tästä.

Ensiapukurssi

Hesea
koulutusohjelma

Räätäloidyt ensiapukurssit

Räätälöidyt
koulutukset

Verkkokurssit

Verkkokoulutukset

SPR ensiapukurssit

SPR
koulutusohjelma

Avoimet ensiapukurssit

Avoimet
koulutukset

ea-tuote.fi

Ensiavun
verkkokauppa

Hesea tarjoaa ensiapukurssit edullisesti ja helposti yrityksesi tai yhteisösi tiloissa. Ensiaputilanteiden harjoittelu autenttisessa ympäristössä (oma työpiste, harrastustilat tai muu vastaava) auttaa parhaiten toimimaan myös tositilanteen tullen.

Valmiiksi määritettyjen kurssien lisäksi Hesea tarjoaa erilaisia räätälöityjä kurssi- ja luentopaketteja yrityksesi tai yhteisösi tarpeisiin sovitettuna. Esimerkiksi luentopaketti vaikkapa ratsastuskouluihin, oppilaitoksiin tai yrityksen tyhy-päiville voi sisältää harjoituksia ja tietoiskuja sovituista aiheista.

Kerro kurssitilauslomakkeella tarpeenne koulutuksen suhteen, rakennetaan yhdessä toimiva koulutuskokonaisuus!

COVID-19 -PANDEMIAN AIKANA KIINNITÄMME ERITYISTÄ HUOMIOTA OSALLISTUJIEN TURVALLISUUTEEN

Käytännössä tämä tarkoittaa, että huomioimme aina toiminnassamme sen hetkiset viranomaisohjeet suojautumisen ja kokoontumisrajoitteiden osalta. 

Lähiopetuksessa on tarjolla kasvomaskeja, kertakäyttöhanskoja sekä käsidesiä. Ensiapuvälineiden puhdistamiseen käytettävät aineet ovat koko ajan käytössä.

Pandemian ajan kurssimme on mahdollista tilata myös kokonaan tai osittain osallistujia aktivoivina webinaareina. Osa Punaisen Ristin koulutusohjelman mukaisista kursseista on myös mahdollista toteuttaa yhdistelmäkurssina, jossa osa aiheista käydään verkko-opintoina, osa lähiopetuksena.

”Kurssissa hyvää oli käytännön harjoittelun paljous, selkeä opetus ja opettajan rohkaisut toimia.
Opettajan kertomat tositapahtumat olivat mielenkiintoisia ja pistivät miettimään.”

- Palaute ensiapukurssilta -